Schotse Hooglanders

vlees en fokvee

Hoeveelheden en prijzen

Geleverd wordt per halve voet: circa 20 kilo, waarmee twee laden van uw vriezer kunnen worden gevuld. Mocht u minder willen, dan is levering van een halve of kwart portie mogelijk.
Berens Edelvlees Produktie biedt de mogelijkheid, vlees van topkwaliteit te kopen tegen concurrerende prijzen. Tegen aanbiedingen van de supermarkt kunnen wij niet op, maar we praten dan ook over een ander produkt.
Als u vlees van voor- en achtervoet neemt, wordt door ons een gemiddelde prijs van 10,50 euro per kg gerekend. Wilt u alleen achtervoet, dan bedraagt de prijs 12 euro. Alleen voorvoet? Dan rekenen wij 9,50 euro. Een suddervleespakket kost 9 euro per kilo, luxe voorvoet 12 euro.

Extra gehakt of worst

Doorgaans is er ook extra gehakt, worst, saucijs en beefburger leverbaar voor respectievelijk 9 euro, 9,50 euro, 10,50 en 9,50 euro per kg.

Grootverbruikers

Speciaal voor 'grootverbruikers' (familie, kennissenkring) is levering per heel dier (200 - 260 kg geslacht gewicht) mogelijk.
U betaalt dan 3,50 per kg geslacht gewicht. Het dier wordt bij een slachthuis van uw keuze afgeleverd. Slagerskosten en het inpakken zijn dan voor rekening van de koper.
Houdt u er rekening mee dat van het geslacht gewicht, na het uitbenen en verwijderen van overtollig vet, gemiddeld 70 % overblijft aan door u te bereiden vlees en vleesprodukten.

Diepvriesklaar bezorgd

Wilt u uw vlees vers, of heeft u liever dat het voor u is ingevroren? U zegt het maar.
Ons produkt wordt tot 15 km van Westerbroek zonder kosten bezorgd. Daarna geldt een tarief van 3 euro per 10 gereden kilometers.
Eenzelfde bezorgtarief wordt bij hoeveelheden, kleiner dan 15 kg, gerekend vanaf Westerbroek.

Invriezen en ontdooien

Vriest u uw vlees snel in (liefst de vriezer een dag tevoren op invriesstand), dan blijft de smaak het best bewaard.
Ontdooien kan het best langzaam, in de koelkast.

Nu bestellen

bedrijf
 
 
extensieve veeteelt
fokvee te koop
cattle for sale
zuchtvieh zu verkaufen
 
 
nieuwsrubriek
in de media