Schotse Hooglanders

vlees en fokvee

Vleesverkoop

Wat ontvangt de klant?
Berens Edelvlees Produktie verkoopt kwaliteitsvlees aan particuleren. Dit gebeurt in de herfst vrijwel elke week, en in de winter en het voorjaar naar gelang er vraag is.

Elk slachtdier wordt verdeeld over een achttal klanten. Na verwijdering van overtollig vet, ontvangt eenieder diverse soorten vlees.

In principe ontvangt u alle soorten vlees zoals het dier ze levert.
Voorvoet bevat meer van de traditionele stoofvleessoorten, achtervoet voor een deel de duurdere snelklaarsoorten als biefstuk. Achtervoet levert naar verhouding wat minder gehakt, en wat meer braadlap.
Liefhebbers van de traditionele keuken bieden wij een suddervleespakket met riblap, stoofvlees, schenkel en gehakt. Voorts bevat ons aanbod een 'luxe voorvoet-pakket' met ribeye, braadvlees,schenkel, sukadelap en gehakt.
Voor voor- én achtervoet geldt dat het gehakt voor een bedrag van 1,80 euro per kilo geheel of gedeeltelijk tot verse worst, saucijs en/of schijven gekruid gehakt kan worden verwerkt.

Pakketten

AchtervoetVoorvoetGemengdLuxe VoorvoetSuddervlees
Biefstuk**
Dunne Lende**
Gehakt*****
Poelet****
Riblap***
Ribeye***
Rosbief**
Runderlap****
Schenkel*****
Soepbot*****
Staart**
Stoofvlees***
Sucadelap***

Orgaanvlees

Orgaanvlees (lever, hart) wordt bij een bestelling desgewenst zonder kosten meegeleverd.
Hetzelfde geldt voor 'kniestuk' voor uw hond, en voor extra soepbot.

Los zijn deze producten verkrijgbaar tegen de volgende prijzen in euro's per kg: lever 5, hart , bot voor de hond 1,50. Tong is leverbaar voor 8,50 euro per stuk, alles zolang de voorraad strekt.

Nu bestellen

bedrijf
 
 
extensieve veeteelt
fokvee te koop
cattle for sale
zuchtvieh zu verkaufen
 
 
nieuwsrubriek
in de media